Norske Automater

Det er mulig å velge i forvegen om du vil øve, eller begynne med kronespill, på norske automater. Om du vil ha mer informasjon om de forskjellige spillautomat-typene, så kan du enkelt og greit gå til brukerstøtteavdelingen, om du lurer på noe.

Alle spillereglene er tilgjengelige. Du kan også prøve poker på spillemaskinen, som lar deg spille poker-kasinospill med… en pokertwist. Du kan velge mellom over 70 tilgjengelige slots spill, og hver måned kommer det nye spill.

Enten du er en ny eller gammel spiller, så har du alltid rett til alle de tilgjengelige bonusene. Som en nybegynner, kan du utnytte 50NOK-bonusen etter at du har registrert deg med en gyldig e-mail. En annen fordel, som nybegynnere får, er en 100 % innskuddsbonus på ditt første innskudd.

Spillere får alltid utbetalt en 250 NOK bonus, når de anbefaler siden til vennene deres, som er en god måte å øke saldoen på. Les alltid kravene nøye, for å unngå skuffelser. Om du er usikker kan du kontakte supporten deres 24/7.

Som er seriøs spilleautomat-fan, bør du vurdere å bli medlem i Cherry Klubben. Som medlem av denne klubben har du rett til mange kampanjer som “vanlige” medlemmer ikke har tilgang til. Den største fordelen er at du får en personlig kontoforvalter, som kan hjelpe deg. Du kommer til og med til å få tilgang til eksklusive spill og spesielle loddtrekninger.

Det finnes mange ulike innskuddsmuligheter å velge mellom: Visa, MasterCard, Ideal, GiroPay, m.m. Alle transaksjoner har en 128-bits kryptering. Gå til nettsiden deres, og spill kronespill på norske automater, med umiddelbar utbetaling. Eller prøv det siste skriket: poker-spilleautomater!

– Vinn opp til 3 000 000 NOK i jackpot kontantgevinster.
– Spill umiddelbart, uten å måtte laste ned noe som helst.
– Prøv kronespill, på norske automater gratis. Det er ingen innskuddskrav for å begynne å spille.
– 50 NOK poker-spilleautomater, etter at du har registrert e-mailen din.